Stevig in je schoenen                                                      
Je bent prachtig. Dat is altijd het uitgangspunt bij Kleur Bekennen. Of je nu komt voor een kleuranalyse, een stijlanalyse of een make-up advies: we gaan altijd uit van je kracht en je schoonheid.  Je schoonheid kun je benadrukken of verbergen. De zoektocht naar de kleuren en stijlen die jou het beste staan, is een groot avontuur. Een avontuur voor jou alleen of samen met anderen.

Het kan natuurlijk gebeuren dat je die schoonheid zelf even niet meer ziet. Omdat je niet weet hoe je je het beste kunt kleden, omdat je niet weet welke kleuren je goed staan of omdat je niet lekker in je vel zit. Kleur Bekennen wil je helpen je sterke punten te benadrukken. Zodat je
stevig in je schoenen staat en van buiten uitstraalt wat van binnen zit: de echte jij. 
 

Waar de schoen wringt...
Momenteel wringt de schoen en daarom heb ik wegens privé omstandigheden een time-out. Ik kies er nu even voor om dat de komende tijd voorrang te geven en niet met alle aspecten van Kleur Bekennen aan de gang te zijn. Na deze time-out/dit tussenjaar zal ik weer steviger in mijn schoenen staan. 

Achter de schermen blijf ik mij natuurlijk ontwikkelen, zodat ik mij straks weer voor de volle 100% in kan zetten voor kleur-, stijl- en make-upadvies.
De visagie webwinkel blijft open; je kunt je make-up bij mij blijven bestellen. Maar de workshops stel ik voorlopig uit. 

Met Kleur Bekennen stevig in je schoenen