Workshops
Jezelf eens lekker laten adviseren is heerlijk, maar het is ook heel leuk om dit advies in een groep te krijgen. Alle adviezen en trainingen van Kleur Bekennen zijn vanaf vier personen ook als workshop van een dagdeel te boeken. Geweldig leuk om te doen bij een vrijgezellenfeest of tijdens een uitje met je vriendinnen of familie, bijvoorbeeld in combinatie met een high-tea, high wine of amusediners van de Oude Keuken. 

Behalve de kleur-, stijl- en make-upworkshop, bieden we onder andere de volgende workshops aan: 

Trendworkshop: Wat komt er dit seizoen in de mode? Welke modekleuren passen bij mij en aan welke trend moet ik absoluut niet meedoen?

Sjaalworkshop: Blaas je sjaals weer nieuw leven in met deze workshop! Door dertig nieuwe manieren van knopen zie je opeens weer allemaal nieuwe mogelijkheden. Je krijgt ook advies hoe je verschillende vormen sjaals zo knoopt dat ze jou het beste staan.

Imagoworkshop: Zie hoe bijzonder jij bent door de ogen van een ander. Lees meer

Sieradenworkshop: Je leert tijdens deze workshop welke lengte van verschillende kettingen bij jou het meest flatteert en we gaan analyseren wat jou het meest mooi staat aan glans, zowel voor stoffen als voor sieraden. Wat past bij jou als persoon. We gebruiken hiervoor de Glowcircle en we werken hierbij samen met Janneke Wolting, expert op het gebied van glans en kleur van sieraden.

Klik hier om meer informatie aan te vragen.