Corona en de tijd waarin we nu leven

Wat leven we opeens in een andere wereld. Een maand terug was ik nog naïef en dacht dat het wel mee zou vallen toen de eerste signalen van het virus opdoken. \

Maar nu is het wel een ander verhaal. Ouders die al 3 weken hun kinderen niet op bezoek hebben kunnen krijgen. Ondernemers die het water aan de lippen staat. Ouders die hun kinderen thuis hebben en ook nog eigen werk moeten doen. En ook ouders die niet naar hun gehandicapte kind mogen en het dus opeens allemaal aan de zorgverleners over moeten laten.

Ook ik ben thuis en ben ouder van een gehandicapt kind die ik niet mag bezoeken. Als voor de Corona 3 dagen al lastig was om hem niet te zien dan kun je begrijpen hoe het nu is.

Ik ben geneigd om dan aan mijn negatieve gevoelens toe te geven en niet meer op mijn verzorging te letten. Maar toch verzorg ik me nu juist bewust wel en kies ervoor om niet alleen mijn joggingpak aan te trekken. Moeilijk? Ja wel, maar als ik me dan verzorgd heb, voel ik me toch beter. En als ik dan video bel met mijn zoon, dan zie ik mezelf ook natuurlijk en dan ziet het er toch beter uit als dat ik het niet gedaan zou hebben. 
Het helpt mijn stemming te verbeteren en het geeft mezelf een boost en maakt dat ik het leven serieus neem en niet bij de pakken neer ga zitten. 
Dus ook jij die dit leest: Hou vol, blijf jezelf verzorgen en blijf vertrouwen. Het komt goed.
Hartelijke kleurige groet,
Nellinda