Personal Power 3

Jij, stijlvol zichtbaar!

Wil je jezelf of iemand anders een cadeautje geven? Dan kun je ervoor kiezen om te beginnen met een kleurenanalyse. Daarna advies over je kledingstijl en make-up. Om dan aan de slag te gaan met je binnenkant. 

Maar je kunt ook kiezen voor een combinatie van deze pakketten. 

Prijs:
Stap 1

Personal Power 1: De Power in jou: Praktische kleurige persoonlijkheidsanalyse met een uitgewerkt uitgebreid rapport (20 pagina's), jouw persoonlijke kleurmaterialen van jouw kernkwaliteit en balanskleur, 40 kleuren en 2 afspraken van 1-1,5 uur per keer voor € 197,00.

Stap 2

Personal Power 2: Jouw blauwdruk is Personal Power 1 analyse inclusief jouw blauwdruk kleuren. Hierbij zit een uitgebreid rapport (30 pagina's) met jouw persoonlijke materialen, 3 afspraken van 1-1,5 uur per keer voor € 297,00.
Upgrade van Personal Power 1 naar Personal Power 2 is een aanvullend rapport, aanvullend materiaal en 2 afspraken van 1-1,5 uur per keer voor € 167,00.

Stap 3
Personal Power 3: "Jij! Stijlvol zichtbaar"
is Personal Power 1 en 2, inclusief stijladvies, jouw make-up kleuren, garderobetips en tips voor jouw ontwikkeling. Dit is verwerkt in jouw persoonlijke materialen en een uitgebreid rapport (50 pagina's) en is inclusief 4 afspraken van 1-1,5 uur per keer voor € 447,00.
Upgrade van Personal Power 2 naar Personal Power 3 is een aanvullend rapport, aanvullend materiaal en 2 afspraken van 1-1,5 uur per keer voor € 237,00.

Je kunt Personal Power 1 ook online bestellen. Je vult eerst de powertest in. Daarna maken we een videobel afspraak via bijvoorbeeld skype of zoom. In een gesprek van een half uur bespreken we jouw rapport en leer je jouw powerkracht en poweruitdaging kennen. De eerste stap van Personal Power.