Fotoshoot met visagie

Je hoofd staat er nu misschien helemaal niet naar, maar straks gaat het leven van voor het Coronavirus toch weer verder, ondanks dat het nooit meer wordt zoals het was. Op social media zijn we dan des te meer te vinden waarschijnlijk. Daarom toch deze tip voor als je een goede professionele profielfoto wilt laten maken:

Professionele foto's Heb je een 'zakelijk' online profiel of een 'zakelijke' website? Dan kan dat vakantiekiekje echt niet meer en heb je professionele foto's nodig. Kom langs in de fotostudio van mijn vriendin Aliece de Koning. Zij maakt de mooiste professionele foto's van jou of jouw bedrijf.
Laat mij je visagie verzorgen en je ziet er gegarandeerd stralend en professioneel uit. We ontvangen je graag in de fotostudio in Rijnsburg
 
Waarom is visagie bij een profiel foto belangrijk?
Je kunt natuurlijk altijd een zakelijke profielfoto kiezen zonder visagie. Maar weet je dat bij een fotoshoot veel licht wordt gebruikt. Daardoor zie je er op een foto die genomen is met studiolicht anders uit als op een foto die in het daglicht is genomen. Je lijkt zonder make-up daardoor op zo'n foto eerder wat bleek en vermoeid. Dan zou het een groot verschil maken met kleine aanpassingen zoals
  • Een natuurlijke blush op de wangen, zodat je net wat meer gezonde blosjes hebt.
  • De wenkbrauwen licht bijwerkt (wat haartjes er tussen getekend bijvoorbeeld). Zo zijn de wenkbrauwen meer zichtbaar op de foto en daardoor oog je jonger en energieker.
  • De ogen meer laten spreken door de wimpers te voorzien van een laagje mascara en eventueel een natuurlijke eyeliner.
  • De lippen aangezet met een gloss of nude kleurige lippenstift.

Door de studiolampen zie je niet eens dat je make-up op hebt. Je ziet er eerder heel goed uit en men ziet niet dat dit door de visagie komt. En wil je juist wel meer make-up, dan kan dat natuurlijk ook.

Aliece is via #aliecedekoningfotografie  op Instagram, Facebook en op haar website www.aliecedekoningfotografie.nl te vinden.

Hartelijke kleurige groet,
Nellinda

2e Fotoshoot met visagiepng