"Pfff" verzucht een klant, "nu ik veel beeld bel, zie ik mezelf ook vaker en valt me op dat ik zo bleek ben. En er af en toe echt vermoeid uit zie. Daar zou ik wat aan willen doen".
Gelukkig konden wij de klant advies geven.

Wil jij ook snel je uitstraling verbeteren?
Lees hier de 5 tips waarmee je gelijk al resultaat boekt.
Met de juiste tips voor kleur, stijl en af en toe een vleugje make-up weet de klant nu hoe stralend, fit en energiek over te komen en meer impact en succes te boeken. Juist ook via beeldbellen.

Nu we online zoveel meer zichtbaar zijn is het belangrijk om wat extra verzorging aan je uiterlijk te geven. En met de de juiste kleur en stijl is dat een kleine moeite en het vergroot je uitstraling.
Hierdoor zie je er ook via het scherm van je telefoon, tablet of computer aantrekkelijker uit. Ook wordt je meer gezien, gehoord en gewaardeerd.

Reken dus af met een bleke, vermoeide, onzekere uitstraling dankzij een advies en hulp op maat bij imagoadviesbureau Kleur Bekennen in Katwijk (Zuid-Holland).

Wil jij er ook aantrekkelijk, fris en energiek uitzien als je online bent met je collega's of klanten?
En wil je er gewoon beter uit zien, zowel online als live?
 

Neem dan snel contact op met Imagoadviesbureau Kleur Bekennen. Je kunt online en volgens de RIVM maatregelen ook in de studio terecht voor een persoonlijke behandeling. We helpen je graag aan een meer gezonde, frisse, energieke en positieve uitstraling.

Het advies is dus ook online mogelijk en dan hoef jij de deur niet uit. 

Past jouw vraag over je uitstraling bij ons Imagoadviesbureau in Katwijk?

Als je onzeker bent over je uitstraling, je meer een stralende ster als een grijze muis wilt zijn, je meer kleur in je kast wilt dan ben je bij Kleur Bekennen aan het juiste adres.

Ook als je vind dat je online nogal bleek, onzeker of saai overkomt kunnen wij jou goed adviseren.

Vind je dat het tijd is voor verandering, maar weet je niet goed hoe je het zelf kunt veranderen?

Plan dan zeker een afspraak in voor een advies bij ons imagoadviesbureau en krijg de juiste hulp bij een meer zichtbare, stralende, succesvolle uitstraling.

Door de kleuren analyse van Nellinda weet ik veel beter welke kleuren bij mij passen, hierdoor is het zoeken naar kleding veel gemakkelijker geworden! Het had ook direct effect; na de analyse kreeg ik heel veel complimenten over mijn kledingkeuze. Voor mij is de analyse dan ook dubbel en dwars geslaagd!"   Maarten 

Wil je graag hulp, maar toch nog niet helemaal duidelijk wat je wilt of wat bij jou past?
Neem vrijblijvend contact op. Ik denk graag met je mee.