Welke kleur staat mij goed?

Wanneer je jouw kleuren bij Kleur Bekennen laat analyseren, zul je er zonder plastische chirurgie of dieet toch snel veel beter uit zien.

Hoe dat komt? 

De kleur van je haren, je ogen en je huid bepalen voor een groot deel welke kleuren je goed staan en laten stralen. Als je deze kennis weet te vertalen naar je garderobe, kom je vanzelf goed uit de verf. 

Draag je een kleur die niet bij je past, dan kun je er vaal, moe en bleek uitzien. Maar draag je een kleur die past bij jouw gezicht matcht, dan sprankelen je ogen, je lijnen worden verzacht en je huid is frisser. Dat heeft ook effect op hoe je je voelt: als je er goed uitziet voel je je zelfverzekerd en zit je lekker in je vel. Wie wil dat nou niet?


Wil je weten welke kleuren jou goed staan? Dan is een kleurenanalyse het antwoord op je vraag.  Stap voor stap kijken we welke kleuren bij jou passen. 

Om niet te vergeten wat je hebt ontdekt over jezelf krijg je een persoonlijke kleurenkaart mee naar huis. Daarnaast kun je ook een persoonlijke kleurwaaier bestellen van Art of Image. De kleurenkaart en kleurenwaaier hebben een handig klein formaat en passen makkelijk in je tas. Zo heb je je persoonlijke kleurenkaart altijd bij je en als je gaat winkelen weet je zeker dat je met een kledingstuk thuis komt waar jij blij van wordt. 

Kleuradvies mannen

Juist voor mannen
Vind je het privé al belangrijk om goed voor de dag te komen, zakelijk is dat zo mogelijk nog belangrijker. Niet voor niets wordt er vaak van professionals geëist dat ze zich ‘representatief kleden.’ Dat gaat veel verder dan een pak of een kostuum: je goed kleden zit ook in de juiste kleuren.

Met name voor mannen is er veel winst te behalen voor hun professionele uitstraling. Omdat mannen (meestal) geen make-up gebruiken en minder vaak hun haar verven, hebben zij niet zoveel mogelijkheden om hun mindere kanten te camoufleren. Denk aan een puistje of donkere kringen onder de ogen. Met de juiste kleuren vallen die veel minder op en zie je er frisser en daardoor meer zelfverzekerd uit.

Kleuradvies inclusief kleurenkaart:
€ 80 euro per persoon 
€ 75 euro per persoon voor 2 personen
€ 70 euro per persoon voor 3-5 personen

Totaalpakket Buitenkant:
2 afspraken van 1,5-2 uur voor:
- kleuradvies incl. kleurenkaart
- stijladvies incl. stijlkaart
- make-up tips
voor € 197,00 per persoon

Ik reken geen reiskosten voor advies en analyse in Rijnsburg, Katwijk, Valkenburg, Noordwijk, Oegstgeest en Leiden.

Binnen/Buitenkant kleuranalyse:
- 2 afspraken
- kleurenkaart

voor € 147,00 per persoon

inclusief rapport (30 pagina's) en bijbehorend materiaal: € 197,00