Wat kleding is voor je lijf, is make-up voor je gezicht. Met de juiste kleuren benadruk je waar je trots op bent: die mooie ogen of die prachtige huid. En je camoufleert waar je niet blij mee bent. Met de juiste make-up laat je je ogen stralen, lijkt je huid gladder en laat je je mond meer doen spreken. 

Jij geeft aan welk type make-up advies je nodig hebt. Is het voor een feestje, ga je trouwen of wil je een naturel make-up voor naar je werk? Voor een feestje maak je je tenslotte anders op dan voor een ochtend werken op een doorsnee doordeweekse dag. Ik laat je verschillende make-up technieken zien die passen bij jouw huid en jouw gezicht. Jij bent altijd mijn uitgangspunt. Zo zie je er altijd op je best uit, wat er ook in je agenda staat. 

Make-up advies:
€ 45,00 per persoon 1,5 uur
€ 35,00 per persoon voor 4 personen 4 uur

Totaalpakket Buitenkant: 
2 afspraken van 1,5-2 uur met:
- kleuradvies incl. kleurenkaart
- stijladvies incl. stijlkaart
- make-up tips
voor € 197,00 per persoon

Ik reken geen reiskosten voor advies en analyse in Rijnsburg, Katwijk, Valkenburg, Noordwijk, Oegstgeest en Leiden.

Heel erg bedankt voor een gezellige middag voor tips èn trucs om ons uiterlijk te verfraaien. Hoe mooi als je daaraan kan bijdragen om je talent zo in te mogen zetten. Onlangs hoorde ik de uitspraak: "Nothing can dim the light which shines from within" Stralen van binnen naar buiten. Dank je wel.   Lize

Visagie en Fotoshoot

Heb je een 'zakelijk' online profiel of een 'zakelijke' website? Dan kan dat vakantiekiekje echt niet meer en heb je professionele foto's nodig. Maar ook als je voor jezelf of privé eens echt mooi op de foto wil kun je bij ons terecht.  Samen met  de professionele fotograaf Aliece de Koning maken wij van jou de mooiste foto's. 
Laat mij je visagie verzorgen en je ziet er gegarandeerd stralend en professioneel uit. We ontvangen je graag in de fotostudio in Rijnsburg.  


Waarom is visagie bij een profiel foto belangrijk?Je kunt natuurlijk altijd een zakelijke profielfoto kiezen zonder visagie. Maar weet je dat bij een fotoshoot veel licht wordt gebruikt. Daardoor zie je er op een foto die genomen is met studiolicht anders uit als op een foto die in het daglicht is genomen. Je lijkt zonder make-up daardoor op zo'n foto eerder wat bleek en vermoeid. Dan zou het een groot verschil maken met kleine aanpassingen zoals:
    • Een natuurlijke blush op de wangen, zodat je net wat meer kleur hebt in je gezicht (kan ook bij mannen)
    • De wenkbrauwen licht bij gewerkt (wat haartjes er tussen getekend bijvoorbeeld). Zo zijn de wenkbrauwen meer zichtbaar op de foto en daardoor oog je jonger en energieker.
    • De ogen meer laten spreken door de wimpers te voorzien van een laagje mascara en eventueel een natuurlijke eyeliner.
    • De lippen aangezet met een gloss of nude kleurige lippenstift.

Door de studiolampen zie je niet eens dat je make-up op hebt. Je ziet er eerder heel goed uit en men ziet niet dat dit door de visagie komt. En wil je juist wel meer make-up, dan kan dat natuurlijk ook.