Als ik foto's van mijzelf zie als jong meisje, dan herinner ik mij nog goed hoe onzeker ik was. Dat werd in de puberteit alleen maar erger. Niemand zag het aan mij, want ik wordt mijn hele leven al spontaan, enthousiast en impulsief beschreven. Maar ik liep met vragen als: Wie ben ik? Wat wil ik? Hoe moet ik laten zien wie ik ben?
Allemaal vragen waar ik als puber/jonge vrouw enorm mee heb geworsteld.

Gelukkig is het nu anders.
Ik weet wie ik ben, wat ik wil en hoe ik dat kan laten zien. Het heeft heel wat jaren geduurd om zover te komen. En er was een hele zoektocht voor nodig. Ik heb van deze zoektocht mijn passie gemaakt.

Mijn passie is om jou te helpen stevig in je schoenen te staan. En om van mijn passie mijn werk te maken, heb ik in 2007 mijn bedrijf Kleur Bekennen opgestart.

Naast Kleur Bekennen heb ik een gezin, een man en 3 kinderen, waarvan de oudste zoon Daan gehandicapt is. In mijn vrije tijd zoek ik graag mijn familie en vrienden op. Ik leer graag nieuwe dingen en ben gek op boeken lezen en luisteren. Psychologische boeken, historische romans of detectives hebben mijn voorkeur. Verder houd ik van een spannende serie op tv, maar het liefst ben ik buiten, in de natuur.
Wandelen, sporten en hoelahoepen doe ik ook graag. Oh ja, en ik ben dol op koken. 

Ik geloof in de Schepper die alles gemaakt heeft en van daaruit kijk ik naar mijzelf. En ook naar jou. Iedereen is uniek. Ik vind ieder mens mooi. Maar soms heb je een ander nodig om te zien hoe mooi je bent. Die je doet beseffen wat je in je mars hebt. Diegene wil ik graag voor je zijn. 

Dat doe ik graag voor jou met Kleur Bekennen. De stap naar mijn eigen onderneming is ook een hele reis geweest. Er kwamen stapels boeken over psychologie, zelfbeeld, zelfvertrouwen, uiterlijk en innerlijk bij kijken. Ik ben cursussen en opleidingen gaan volgen. Met mijn levenservaring en kennis over kleur, stijl, make-up, maar ook innerlijk zoals zelfbeeld en zelfvertrouwen wil ik de wereld een beetje mooier maken. Ook die van jou. Ik word blij als jij lekker in je vel zit en leert om stevig in je schoenen te staan, als je dat nog niet doet. 
Mijn missie is geslaagd als jij jezelf in de spiegel kunt aankijken en zegt: "Mens, wat ben je mooi."

Dat ik dit mag doen met Kleur Bekennen vind ik een voorrecht.

Je kunt mij altijd bellen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Mailen mag ook. Samen kijken we wat jij nodig hebt.

Hartelijke en kleurrijke groet, Nellinda