Pep je uitstraling op voor beeldbellen met deze 5 tips:

1.   Zorg dat het licht goed is. Tip: Loop met je telefoon of camera door je huis en kijk waar het licht het beste is. Het licht is goed als er geen schaduwen op je gezicht vallen, het niet te donker is en er geen tegenlicht is. En let ook op je achtergrond. Het is prettig als deze rustig is en niet te veel afleidt.

Heb je geen goede lichte plek creëer er dan één door een (zachte) lamp achter je laptop te zetten, zodat het licht op je gezicht valt. Er zijn ook led ring lampen te koop die je kunt gebruiken. Bijvoorbeeld deze.....

 2.   Zorg dat de lens van je camera op ooghoogte zit. Als de lens onder je gezicht geplaatst is  dan zie je meer rimpels of bijvoorbeeld onderkin. Niet echt flatterend dus. Maar als de lens op ooghoogte staat, door een statief of bij een laptop op een paar boeken, doet dat wonderen. Nog een tip hierbij is om in de lens te kijken en niet naar jezelf of naar de mensen. Als je in de lens kijkt dan kijk je iemand aan, zoals je ook praat. Heb je moeite om te onthouden dat je in de camera moet kijken, zoals ik dat ook heb,  plak dan een stickertje of reminder naast je lens, zodat je eraan herinnerd wordt.

 3.   Make-up kan voor jou voor beeldbellen belangrijk zijn. Er is maar een klein gedeelte van jou in beeld en dat moet er natuurlijk goed uit zien. Als je alleen al een klein beetje mascara op doet, je wenkbrauwen een beetje bijwerkt en met een naturel lipstick/rouge (in jouw goede kleur) wat kleur aanbrengt dan geeft dat je uiterlijk net dat beetje meer voor de camera.

makkelijk8jpg

4.   Zorg dat je haar niet de “net uit je bed” look heeft. Je hoeft natuurlijk niet helemaal in de krullers e.d., maar bijvoorbeeld even kammen of een dry shampoo (als je het eigenlijk moet wassen) zorgt ook weer voor die positievere frisse uitstraling.

5. Je bent te zien met je hoofd en bovenlichaam, dus draag kleuren die jou het mooiste staan. Pak je kleurenkaart/waaier en kies de juiste kleuren uit. Zorg dat je dessins rustig zijn, want op beeld zijn bijvoorbeeld strepen erg onrustig. Zorg dat met de juiste kleur de aandacht naar je gezicht gaat, naar je ogen en niet naar je kleding. 

Deze 5 tips zorgen er zeker voor dat je er fantastisch uitziet tijdens beeldbellen. Wil je reageren, of heb je een vraag voor meer informatie?

 Stel hier je vraag of maak een afspraak

Succes met beeldbellen! 

Meer uitstraling met meer impactpng