Tips voor een stralende ooglook, ondanks een mondmasker

Welke make-up draag je bij een mondmasker? 

Foundation en mondmaskers zijn geen vrienden. De foundation geeft vlekken en soms krijg je die vlekken er niet meer uit. Maar je ogen daarentegen zijn de blikvangers in je gezicht, dus laat je ogen nog meer opvallen door er extra aandacht aan te besteden.  

Hier zijn wat tips voor een stralende, opvallende ooglook: 


Jouw oogschaduw kleur
Met het Kleur Bekennen kleuradvies weet je perfect welke oogschaduwkleuren voor jou geschikt zijn. Maar mocht je dit (nog) niet gedaan hebben raad ik aan om een oogschaduw kleur te kiezen die je oogkleur extra mooi naar voren laat komen. Dat doe je door een contrasterende kleur oogschaduw te gebruiken. Bijvoorbeeld: groene ogen wordt extra geaccentueerd als je paarse oogschaduw gebruikt. 

Eyeliner
Een eyeliner net op je wimperrand accentueert je ogen. Dit kan in een neutrale kleur voor de natuurlijke look, maar dit kan natuurlijk ook met een accentkleur. 

Highlighter 
Door een highligter net onder je wenkbrauwen aan te brengen op je wenkbrauwbot stralen en glanzen je ogen prachtig. 

Wenkbrauwen
Weet je dat je veel jonger lijkt als je wenkbrauwen niet te licht zijn. Als je ouder wordt worden je wenkbrauwen lichter. Maar met een wenkbrauwpotlood of wenkbrauwborstel kun je ze net dat extra tintje geven. Door zelfs alleen wat ontbrekende haartjes bij te tekenen maak je jouw gezicht jong, fris en stralend.

Mascara 
Met een waterproof mascara maak je je stralende ooglook helemaal af. Kies je voor een opvallende ooglook met expressieve kleuren, dan is zwarte waterproof mascara een goede keus. Streef je een lichtere look na met pasteltinten of natuurtinten, dan is een bruine mascara prachtig.
Maar onze geliefde navy (blauwe) mascara geeft iets extra's aan je ogen, zonder dat het direct opvalt.

Dankzij deze stappen die je nog geen 5 minuten kosten zie je er zelfs met mondkapje verzorgd, stralend en fris uit. Leuk toch?

Vind je het moeilijk en wil je oefenen en/of advies? Maak dan een afspraak. Welkom.


make-up assorti 4jpg